1. Voor wie zijn de maaltijden bestemd?
Boer EN Keten levert lekkere, gezonde en voedzame maaltijden, opgebouwd uit Zeeuwse producten volgens de seizoenen aan Zeeuwse inwoners. We richten ons (in eerste instantie) op senioren in Zeeland die nu al een Tafeltje Dekje maaltijd ontvangen, danwel overwegen zo’n maaltijd af te gaan nemen. Als de levering aan deze groep staat willen we ons ook gaan richten op andere groepen. Maar het staat u helemaal vrij om ook maaltijden af te nemen, terwijl u geen senior bent. Wel dient u in Zeeland te wonen om van onze diensten gebruik te kunnen maken.
2. Werken jullie met papieren bestelformulieren die de bezorger steeds meeneemt?

We gaan vooralsnog niet met papieren bestellijsten werken, maar digitale bestellijsten. Onze ervaring is dat papieren bestellijsten de mogelijkheid hebben om kwijt te raken, minder goed leesbaar zijn en ons tenslotte beperkt in het aanbod van versproducten. We moeten dan immers een week eerder de bestelling binnen hebben, dan dat we met digitale formulieren zouden hebben.
Mocht het werken met uitsluitend digitale bestellijsten in de praktijk tot onoverkomelijke bezwaren stuiten, dan zullen we dat dan aanpassen. Maar zover is dat tijdens onze opstart niet.

3. Hoe lang kan zo’n koelvers maaltijd bewaard worden?

Per maaltijd is een THT datum vermeld. De maaltijden die we uitleveren kunnen in ieder geval in de kalenderweek dat ze geleverd worden genuttigd worden.  Voorwaarde is dan wel dat de maaltijden in de koelkast bewaard worden.

4. Kan ik ook voor een maand in plaats van een week bestellen?

Dat kan. Met een maandabonnement heef u een tegoed om gedurende een maand binnen het tegoed zelf uw lekkere, gezonde warme maaltijden uit te zoeken. Hiervoor krijgt u iedere week een nieuwe bestellijst die u hier kunt vinden. Gedurende de week heeft u tot woensdag de tijd om te bestellen voor de volgende week. Wij leveren vervolgens vier weken de door u gekozen koelverse maaltijden bij u thuis af. Na een maand is het tegoed op en kunt u wederom een maandabonnement bij ons afsluiten.
We hebben twee varianten van zo’n maandabonnement: óf vijf maaltijden óf zes maaltijden per week. Zie hier voor meer informatie.

5. Waar vind ik de bestellijst voor mijn maandabonnement?

Per week publiceren we een nieuwe bestellijst voor uw maandabonnement. Deze bestellijst is te vinden in het menu en wel onder BESTELLEN.

6. Hoe krijg ik een tweede maaltijd in mijn winkelmandje?

Als u uw eerste maaltijd gekozen hebt komt u op een overzichtpagina. Hier kunt u kiezen voor afrekenen of een tweede maaltijd toevoegen. Om die tweede maaltijd toe te kunnen voegen drukt u op de knop NOG EEN MAALTIJD TOEVOEGEN? U komt dan terug in het bestelscherm. U kiest een tweede maaltijd uit en die tweede maaltijd ziet u dan vervolgens op uw overzichtapagina staan. Voor de volgende te bestellen maaltijden volgt u dezelfde procedure.

7. Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?

We werken er aan om tijdens kantooruren volledig telefonisch bereikbaar te zijn. Die dienst wordt op de achtergrond opgestart. Zodra die dienst actief is zullen we het telefoonnummer publiceren op onze website.

8. Hoe betaal ik de maaltijden?

Standaard kan u via ons portaal maaltijden bestellen en direct via het portaal afrekenen. Dus vergelijkbaar met een webshop. Een alternatief is dat u in één keer een besteltegoed aan ons overmaakt en vervolgens via individueel ingevulde bestellijsten uw wekelijkse bestelling aan ons doorgeeft. Na een maand is het tegoed op en kunt u wederom een maandabonnement bij ons afsluiten.